Netwerken en beveiliging

Een snel netwerk is belangrijk voor de werknemerstevredenheid.

De snelheid en veiligheid van je netwerk hebben een grote invloed op de productiviteit en tevredenheid van je medewerkers. Ook de continuïteit van je bedrijf hangt af van een goed functionerend en stabiel netwerk. De lat wordt bovendien steeds hoger en hoger gelegd. Voldoet jouw bedrijfsnetwerk nog (steeds) aan de eisen van uw medewerkers en uw klanten of kan (en moet) het een stuk beter? Het is immers belangrijk dat uw netwerk meegroeit met de onderneming.

De voordelen voor jou

Kamp je met netwerkproblemen? Meestal gaan de klachten over een te traag netwerk. Voor veel ondernemingen is de concrete oorzaak van die vertraging erg moeilijk op te sporen of in te schatten. Netwerkproblemen kunnen veroorzaakt worden door een virus dat het netwerk belast, te veel verbruik van bandbreedte, verouderde hardware en nog zo veel meer… Propellor achterhaalt voor jou de oorzaak en zorgt voor een blijvende oplossing.

Om problemen te voorkomen en geen tijd te verliezen met (onnodige) brandjes blussen, kan je het beheer van je netwerk (inclusief de beveiliging) volledig aan ons uitbesteden. Op deze manier ben je zeker van de beste opvolging, een waterdichte beveiliging, maximale uptime en optimale prestaties. We houden ongewenste mails, spam en virussen tegen nog voor ze op je mailserver terechtkomen. Door steeds de nieuwste patches en updates te installeren, blijven je systemen altijd up-to-date. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken over je netwerk en gaat alle aandacht naar de ontwikkeling van je onderneming.

Een snel, stabiel en veilig netwerk is belangrijk voor je werknemerstevredenheid. Een slecht netwerk heeft een grote invleod op de prestraties en efficientië van je werknemers. Het is immers belangrijk dat een netwerk mee groeit met je onderneming.

Dankzij ons proactief beheer van jouw netwerk, zorgen we er voor dat ongewenste mails en andere data verwijderd worden nog voor ze jouw dienst bereiken. Hierdoor zijn je mailboxen altijd netjes gesorteerd en krijg je een duidelijk overzicht zonder gestoor van ongewenste mailtjes.
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill