Data-storage

Zero-risk met automatische back-ups.

Heel wat bedrijven krijgen jaarlijks te maken met ernstige computer- of serverproblemen. Een technische panne of een hacking komt altijd op het slechtst denkbare moment. Door dergelijke gebeurtenissen gaan vaak heel wat essentiële bedrijfsgegevens verloren. Met een externe, fysieke, back-up storage van Propellor is de veiligheid van jouw data altijd verzekerd. Wij bewaren jouw back-up tapes in een beveiligde serveromgeving en staan 24/7, 365 dagen per jaar klaar om ze terug te bezorgen als je ze weer nodig hebt.

De voordelen voor jou

Samen kijken we naar de noden binnen je organisatie, om zo in kaart te brengen wat jouw onderneming precies nodig heeft. Dankzij onze intensieve analyse, betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Een samenwerking met Propellor gaat ook verder dan dat; we zorgen er voor dat jullie ten alle tijden geholpen kunnen worden wanneer een toestel defect is en wanneer er vernieuwing nodig is.

Wat voor oplossing je ook kiest, de optimalisatie van je storage-systemen levert je een grotere flexibiliteit, continuïteit en veiligheid. Je gegevens zijn overal en altijd beschikbaar zodat de productiviteit van je medewerkers nooit in het gedrang komt. Dankzij ons proactief beheer, worden mogelijke problemen opgelost nog voor ze impact hebben.

Door je desktopbeheer uit te besteden aan Propellor, krijg je meer tijd die je kan investeren in je onderneming. Door deze extra last van jouw schouders af te nemen, heb je niet alleen meer tijd voor je onderneming maar kan je ook met een gerust hart te werk gaan, wetende dat je infrastructuur in goede handen ligt.

Door je eindgebruikers een performant en up-to-date toestel ter beschikking te stellen, zorg je er voor dat ze productiever te werk kunnen gaan en meer aandacht kunnen steken in klantenservice en ontwikkeling van je organisatie.
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill