Misschien interesseert dit je

Alle diensten binnen webdesign

icon
Wordpress en WooCommerce

Liever een website of webshop via Wordpress? Propellor maakt jouw website in Wordpress.

Lees meer
icon
Zoekmachine optimalisatie

Presteer beter op Google: jouw website op nummer 1 in de zoekresultaten

Lees meer
Op maat gemaakte websites

Waarom een website op maat laten maken?

Net als een maatpak, sluit ook een website op maat veel beter aan. Niet alleen bij jouw verhaal, maar ook bij je doelgroep en doelstellingen. Zo wordt je professionele website de investering méér dan waard.

Je website op maat laten maken is een must voor elke onderneming met ambitie. Een moderne en gebruiksvriendelijke website toont je nieuwe leads immers waarom jouw bedrijf de beste keuze is. Wanneer die leads op hun beurt klanten worden, bewijst die website zich als belangrijke schakel in het succes van je onderneming.

Wij vertalen jouw doelstellingen in een doelgerichte website die jouw verhaal kracht bijzet.

Benieuwd naar hoe jouw website presteert?
Heeft je website veel bezoekers maar krijg je geen nieuwe klanten? Dat kan verschillende redenen hebben...

Propellor kan jouw website analyseren op algemene prestaties, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en 'ouderdom' en kan van daar uit nagaan in hoeverre het nodig is bepaalde aspecten of de volledige website te wijzigen. Zou je graag willen genieten van deze gratis analyse? Druk dan op onderstaande knop!

Aanpak

Hoe we te werk gaan

Propellor staat voor transparante communicatie en daden.

Stap 1

Brainstorm

Via een eerste kennismaking, leren we jou en je onderneming beter kennen. We horen graag van jou welke filosofie je online visitekaartje moet uitstralen. Samen met jou denken we mee, analyseren we de markt(en) en stellen concrete doelstellingen op. We weerspiegelen de filosofie, het verhaal en de uitstraling van je onderneming in je nieuwe website.

Stap 2

Structuur

Na een analyserend en kritisch gesprek, tekenen onze designers en developers het grondplan van je nieuwe website. We leggen de focus op je doelstellingen, een toegankelijke indeling en een gebruiksvriendelijke navigatie. Aan de hand van een eerste ontwerp krijg je een visuele impressie op je nieuwe website.

Stap 3

Design

De eerste visuele indruk van je nieuwe website is énorm belangrijk, we zorgen er dan ook voor dat elke pagina tot in de details afgewerkt is. We houden rekening met toegankelijkheid voor zowel mobiele gebruikers als desktops. Beter gaat voor op mooier; je nieuwe website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral gemakkelijk zijn in gebruik.

Stap 4

Ontwikkeling

Ons ervaren team van developers start met de technische ontwikkeling van je nieuwe website. We zoeken naar de best mogelijke surfervaring en werken deze uit tot in de puntjes. Via onze beveiligde testomgeving kan je real-time meevolgen met onze front -en back-end developers om zo waar nodig real-time feedback te kunnen geven. Intensieve tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een zo optimaal mogelijk gebruik in verschillende browsers en platformen.

Stap 5

Launch en opvolging

The moment has come! Het is tijd om je nieuwe website te lanceren. Echter, hier stopt ons werk niet; we leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en nodige ondersteuning. We analyseren de data die je website genereerd om je website steeds te voorzien van de beste SEO. Via een zelf gekozen content management systeem kan je je eigen content toevoegen en aanpassen.

Veelgestelde vragen

De prijs van een website is afhankelijk van de complexiteit, het doel en de inhoud van de website. Tijdens een kennismakingsgesprek en brainstorm horen we graag van jou hoe jij je website voor ogen hebt. Welke zaken mogen zeker niet ontbreken, hoe zit de structuur in elkaar,… Op basis van al deze zaken maken we een raming.

Het aantal bezoekers kan je raadplegen via bepaalde analytische tools. Propellor voorziet elke website van een eigen on-website analytische tool waar basisinformatie zichtbaar is. Om uitgebreidere statistieken van je website in te kijken, kan je Google Analytics raadplegen. Deze tool dient echter wel met je website gekoppeld te zijn. Je kan hierin eveneens het aantal aanvragen of verkopen achterhalen, tenminste als je websitebouwer dit zo correct in de tool geconfigureerd heeft. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jouw project met ons om meer inzicht te krijgen over je website.

Op een website staat geen houdbaarheidsdatum of exacte leeftijd. Deze is echter wel afhankelijk van zowel technische, structurele als inhoudelijke factoren. En aangezien het gedrag van potentiële klanten wijzigt, spreekt het voor zich dat je website mee moet evolueren. Wil je weten of je aan een nieuwe website toe bent? Bespreek jouw project met ons.

De status of gezondheid van je website kan je grotendeels afleiden uit Google Analytics. Deze tool dient echter wel met je website gekoppeld te zijn. Wil je weten of je goed bezig bent? Bespreek jouw project met ons.
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill