Data-storage

Zero-risk met automatische back-ups.

Heel wat bedrijven krijgen jaarlijks te maken met ernstige computer- of serverproblemen. Een technische panne of een hacking komt altijd op het slechtst denkbare moment. Door dergelijke gebeurtenissen gaan vaak heel wat essentiële bedrijfsgegevens verloren. Met een externe, fysieke, back-up storage van Propellor is de veiligheid van jouw data altijd verzekerd. Wij bewaren jouw back-up tapes in een beveiligde serveromgeving en staan 24/7, 365 dagen per jaar klaar om ze terug te bezorgen als je ze weer nodig hebt.

De voordelen voor jou

Advies nodig over onze storage-oplossingen? Bij de start van jouw storage project bekijken we eerst wat voor jou de ideale opstelling is. Eén van de meest belangrijke vragen is welke data u waar bewaart en hoeveel capaciteit is er voor nodig? Op basis van die analyse, kiezen we daarna samen met u de oplossing die het best past bij jouw organisatie.

Wat voor oplossing je ook kiest, de optimalisatie van je storage-systemen levert je een grotere flexibiliteit, continuïteit en veiligheid. Je gegevens zijn overal en altijd beschikbaar zodat de productiviteit van je medewerkers nooit in het gedrang komt. Dankzij ons proactief beheer, worden mogelijke problemen opgelost nog voor ze impact hebben.

De storage-oplossingen van Propellor zijn schaalbaar op elk niveau. Met de mogelijkheid om alle aspecten aan jouw storage-oplossing op elk moment te wijzigen, is een storage-oplossing van Propellor de beste keuze.

Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill