Serveromgeving

Eigen servers, of toch niet?

Vaak is het interessant om als onderneming niet langer te investeren in eigen servers maar om voor een serveromgeving via de cloud te gaan. Heb je toch nog eigen hardware, dan moet je ook beslissen of je deze systemen in je eigen datacenter eist onder te brengen of ze liever onderbrengt op een veilige en kwalitatieve locatie bij ons.

Ongeveer 70% van de (middel-) grote bedrijven werken met een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Propellor kan jouw infrastructuur perfect integreren met de publieke cloud en alles voor jou beheren binnen onze Cloudinfrastructuur.

De voordelen voor jou

Een intensieve en goede analyse van je bestaande serveromgeving is cruciaal. Op basis daarvan ontwerpen we voor u de ideale serveromgeving die een hogere beschikbaarheid garandeert, meer continuïteit biedt en in totaal ook minder kost.

Of je nu je serveromgeving liever op een eigen locatie (on-premise) of een externe locatie van Propellor (off-premise) laat vestigen, wij zorgen er voor dat jouw servers 24/7 proactief beheerd worden.

Propellor kan jouw infrastructuur perfect integreren met de publieke cloud en alles voor jou beheren binnen onze Cloudinfrastructuur.

Propellor kijkt altijd verder dan de technologie en denkt mee in functie van jouw onderneming. Zo blijft IT niet alleen een broodnodige ondersteuning maar ook een springplank voor je onderneming.
Let's grow, together!

Op zoek naar een succesvolle samenwerking?

Een kennismakingsgesprek inplannen
Chat
  • Laptop
  • Bill